تحولات لبنان و فلسطین

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر ضرورت مشارکت بخش خصوصی و حمایت خیرین در حفظ محیط زیست و رفع چالش های آن، پیشنهاد داد مجمع خیرین محیط زیست تشکیل شود.

دیدار مجمع خیرین کشور با کلانتری/ مجمع خیرین محیط زیست تشکیل شود

به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست (پام)، عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در جمع مجمع خیرین کشور با اشاره به شرایط دشوار و بحران های متعدد حوزه محیط زیست کشور، الزام به توسعه پایدار را تنها راه خروج از این بحران ها و حفظ محیط زیست کشور دانست.

معاون رئیس جمهور ضمن یادآوری چالش های بودجه ای محیط زیست کشور، خاطرنشان کرد: مشارکت بخش خصوصی و حمایت خیرین در حفظ محیط زیست و  رفع چالش های آن ضروری است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن اعلام آمادگی سازمان متبوع خود برای همکاری با مجمع خیرین، پیشنهاد داد: مجمع خیرین محیط زیست شکل گیرد.

وی با مرور سابقه همکاری میان سازمان حفاظت محیط زیست و خیرین همچون نذر طبیعت، گفت: با توجه به گستردگی حوزه محیط زیست، خیرین می توانند در بسیاری از موضوعات این حوزه همکاری داشته باشند.

کلانتری ضمن تاکید بر ضرورت بهبود شرایط معیشتی و ارتقاء جایگاه شغلی محیط بانان به عنوان حافظان خط مقدم طبیعت ایران، تصریح کرد: بخشی از کمک های خیرین می تواند به بخش محیط بانی کشور تعلق گیرد که رفع نواقص تجهیزاتی محیط بانان از آن جمله است.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه بر اساس اصل قانون اساسی، حفظ محیط زیست وظیفه آحاد جامعه است و سازمان حفاظت محیط زیست و دولت به تنهایی قادر به انجام آن نخواهند بود، خاطرنشان کرد: ضروری است برای تحقق این اصل از تمام ظرفیت های مدنی و مردمی کشور بهره بگیریم و البته باید زیرساخت های لازم برای مشارکت مردم در این عرصه نیز فراهم شود.  

بنابراین گزارش، هومان لیاقتی مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست نیز در این نشست با تشریح روند شکل گیری صندوق ملی محیط زیست، گزارشی از فعالیت های صورت گرفته تا کنون و برنامه های آتی این صندوق ارائه داد. 

لیاقتی اشاره ای هم به شرایط صندوق های مشابه در سایر کشورها به ویژه کشورهای اروپای شرقی داشت و گفت: در بسیاری از کشورهای صنعتی، راهکارهای بسیاری برای مشارکت مردم در حفاظت و حمایت از محیط زیست اجرایی می شود که می تواند توسط ایران نیز الگوبرداری شود.

وی با ذکر نمونه فعالیت های بنیاد سوکوف آلمان، اظهار کرد: این بنیاد ضمن آنکه بسیاری از مناطق اشغال شده ارتش سرخ شوروی را به مناطق تحت حفاظت در کشورهای آلمان و لهستان تبدیل کرد به استفاده مطلوب اقتصادی از این مناطق و چگونگی حفظ محیط زیست،  همچنین فعالیت های اقتصادی، اشتغال و کارآفرینی در بخش محیط زیست کشور پرداخت.

همچنین، بوربور رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور که بانی این نشست بود، پس از تشریح تشکیلات مجمع، علاقمندی خیرین کشور را برای فعال شدن در بخش محیط زیست اعلام کرد.

وی با تشریح کمک های مختلف این مجمع در حوزه های گوناگون، اظهار کرد: تشکیل نخستین مجمع خیرین محیط زیست در تهران و توسعه آن به سراسر کشور از جمله اولویت های کاری مجمع است.

بوربور همچنین از علاقمندی این مجموعه به بسط همکاری با صندوق ملی محیط زیست خبر داد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.